Thu. Feb 9th, 2023

Marina Almăşan şi Georgică Cornu şi-au făcut de cap, la sfârşitul anului trecut, la Milano.

Scenele de tandreţe nu s-au consumat în văzul cunoscuţilor, ci la peste 1.600 de kilometri distanţă de Bucureşti. Mai exact în Milano. Vedeta tv, care era pe atunci soţia lui Victor Socaciu, şi-a planificat o vacanţă de vis în Italia, cu Georgică, în perioada 19 -21 Decembrie 2011, scrie Click.

Tocmai de aceea, şi-au cumpărat biletele de avion de la agenţii diferite şi au venit separat la aeroport. Abia pe Aeroportul Milano Linate, după ce au aşteptat separat bagajele, Georgică a îmbrăţişat-o şi au pornit împreună cu acelaşi taxi, care i-a dus la luxosul Hotel Grand Plaza, de patru stele.

Acesta se află chiar lângă Domul din Milano, astfel că şi preţurile sunt pe măsură. O noapte de cazare costă aici în jur de 175 de euro, dar de frică să nu se afle că au o relaţie, aceştia au rezervat două camere.

Victor Socaciu a divorţat de ea după escapada amoroasă

Când a aflat că Marina îl înşală, Victor Socaciu nu a mai stat pe gânduri şi a divorţat de ea. Pentru ca lucrurile să nu se complice, artistul a desfăcut mariajul în faţa notarului.

“Nu multe au avut parte de un divorţ ca al ei”, ne-a spus Victor, care a lăsat să se înţeleagă că totul a decurs în linişte şi că i-a redat libertatea fără să-i pună condiţii.

Almăşanca însă a declarat, în urmă cu două zile, că soţul ei este vinovat de eşecul căsniciei, care “scârţâia” de ceva vreme. Divorţul a avut loc în urmă cu două săptămâni. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 16 ani şi au crescut împreună doi copii.

Citește și…

oana maria cornu a povestit unde s-au cunoscut soțul ei și marina almăşan

By Mimo