Tue. Dec 5th, 2023

Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. au o relaţie extrem de modernă. Cei doi au petrecut Sărbătorile la casa de vacanţă din Telega, dar spre localitate fiecare a mers separat, cu maşina personală. Deşi bombardaţi de presă cu dovezi că relaţia lor nu e tocmai pe roze, Andreea şi Ştefan se străduiesc să menţină aparenţa unui cuplu unit, scrie Click.

Andreea şi Ştefan, unul dintre cele mai comentate cupluri ale momentului, au petrecut Paştele separat, dar totuşi împreună. Cei doi au plecat vineri de acasă, de la vila lor din Bucureşti, fiecare cu maşina personală, la intervale scurte de timp.

Dar s-au reîntâlnit în zona Otopeni, la o benzinărie. Andreea a luat în grijă cei doi copii ai familiei, Violeta (4 ani) şi Radu Ştefan (10 ani), băiatul artistului din relaţia cu frumoasa Camelia Constantinescu.

Până să se aşeze la masa tradiţională, Andreea le-a dat copiilor să mănânce unt cu pâine, căci de la atâta drum li s-a făcut foame, apoi au ieşit să se joace puţin în curte.

Vremea a ţinut cu ei, căci soarele dogorea cu putere iar Violeta şi Ştefănuţ au putut alerga în voie prin curtea vilei. Odată cu lăsarea serii, cu toţii au intrat în casă, unde au pus la punct ultimele detalii pentru a sărbători Învierea Domnului, aşa cum se cuvine.

După o relaţie pornită pe ascuns, Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. s-au căsătorit în 2006. De atunci, au format unul dintre cele mai comentate cupluri din showbiz.

De anul trecut din octombrie, când reporterii Click! au surprins-o pe solista Lavinia Pârva ieşind din garsoniera pe care solistul o are într-un imobil din zona Dorobanţi, asupra relaţiei soţilor Marin-Bănică planează incertitudinea divorţului.

Mai mult decât atât, se pare că solistul s-a controlat de tot felul de „boli ruşionase” şi că Lavinia a fost şi ea bolnavă în acea perioadă. Văzând toate aceste dezvăluiri despre Ştefan, Andreea a spus mereu că are încredere în soţul ei, dar că nu ar fi o tragedie dacă ar divorţa la un moment dat.

Citește și…
andreea marin: «şi eu am fost agresată în trecut»

By Mimo