joi. iun. 20th, 2024

Protagoniştii unei poveşti amoroase tumultuoase, cu certuri picante şI împăcări dulci, cu intrigi şI cu reproşuri, Bianca şI Adrian Cristea nu par pregătiţi pentru o despărţire definitivă. După ce roşcata i-a dat papucii în urmă cu o lună, fotbalistul nu s-a lăsat şI a încercat din răsputeri să o împace. Eforturile sale n-au fost zadarnice. De două săptămâni, Bianca a început să se vadă din nou cu el, iar ieri, roşcata a acceptat să se deplaseze la Ploieşti, unde joacă fotbalistul, pentru o nouă întrevedere scrie Cancan.

Bianca i-a dat papucii lui Cristea în urmă cu o lună, după ce a descoperit indicii potrivit cărora el ar avea o relaţie cu Tania Budi

Mii de sms-uri de iertare, buchete imense de flori, declaraţii siropoase de amor, filaje, urmăriri ca în filme în ultima lună Adrian Cristea a scos la înaintare toată artileria grea pentru a o recuceri pe Bianca, cea care i-a fost iubită în ultimii trei ani. Dacă, la început, roşcata i-a dat cu flit, de două săptămâni a revenit la sentimente mai bune şI a acceptat să se vadă cu el pe ascuns.

Cea mai mare concesie pe care roşcata a acceptat să o facă s-a produs ieri, când a acceptat invitaţia lui Cristea de a se vedea în deplasare. Nu în Bucureşti, în văzul tuturor curioşilor, ci la un restaurant retras din Ploieşti, acolo unde Adrian joacă, pentru a se bucura de intimitate. Ca doi foşti iubiţi şi-au negociat la sânge împăcarea, Bianca arătându-se destul de rece, semn că încă nu l-a iertat definitiv pe fotbalist, probabil din teama de a nu repeta greşelile. Au stat, la masa adevărului, trei ore de vorbă încontinuu, timp în care fiecare dintre ei a dat cărţile pe faţă, cu tot cu reproşuri, păreri de rău, speranţe şI iluzii şI se pare că mai sunt şanse să redevină un cuplu.

Totuşi, ei au preferat să nu se hazardeze, cea care ţine frâiele acestei relaţii fiind, de departe, Bianca Drăguşanu, care nu pare hotărâtă să-i mai dea încă o şansă fostului iubit. Întrevederea lor, una uşor tensionată, de altfel, a luat sfârşit la ora 17.15, forţat de împrejurări, întrucât fotbalistul trebuia să se prezinte la antrenamentele echipei sale, Petrolul Ploieşti.

La despărţire, ei şi-au spus „la revedere” precum doi amici, strângându-şi mânile şI pupându-se pe obraz, Bianca refuzând, potrivit surselor noastre, intenţia fostului iubit de a o săruta pe gură.

Sursa: Cancan

By Mimo