lun. apr. 15th, 2024

Scandal în lumea mondenă, iar protagonistele sunt femeile lui Adrian Cristea: fosta și actuala. Denisa Nechifor și Bianca Drăgușanu. Prima a făcut-o pe a doua curvă.

Bianca Drăguşanu ştie ce-o scoate din sărite pe Denisa Nechifor, femeia cu care fotbalistul are o fetiţă. Picătura care a umplut paharul a fost faptul că Drăguşanca s-a apucat să comenteze la tv ce tată bun e Cristea. Când a auzit una ca asta, Denisa a cedat nervos, scrie Click.

Nu este prima dată când Bianca Drăguşanu (29 de ani) declară public ce relaţie frumoasă are cu Rania (3 ani şi jumătate), fetiţa iubitului ei. Și, de fiecare dată, mama copilului – manechinul Denisa Nechifor, 29 de ani – s-a enervat la maximum. Scandalul s-a reaprins zilele trecute, când Bianca l-a lăudat pe Cristea, spunând că este un tată-model. Fosta iubită a fotbalistului susţine întotdeauna contrariul, mai scrie ziarul.

„Adi este tatăl ideal, este un om extraordinar de apropiat de Rania, deşi ea nu mai are voie să se vadă cu noi. Fetiţa este un copil inteligent, frumos, minunat. Adi o iubeşte mult şi îi face toate mofturile, petrece cu ea cât de mult timp poate”, a declarat Bianca, la „Un show păcătos”, se mai arata in Click.

Denisa nu a urmărit emisiunea respectivă, dar a aflat de la prieteni toată discuţia din platoul emisiunii lui Dan Capatos. Prima reacţie a fost necontrolată: şi-a ieşit din pepeni, chiar la sala de sport unde se antrenează zi de zi. Surse care se aflau acolo au auzit-o povestind cuiva că fotbalistul nu e nici pe departe atât de generos cu Rania, nici la capitolul financiar, nici în ceea ce priveşte timpul pe care i-l alocă micuţei, susțin cei de la ziarul monden.

„Eu, lui Adi nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Dar nu-mi pot creşte fata cu 10 milioane de lei vechi, primiţi când îşi aduce el aminte. Eu din joburile mele câştig foarte bine, plus că am o familie care m-a susţinut mereu, din toate punctele de vedere. Am auzit că Bianca se laudă că i-a cumpărat ea, fetiţei mele, doi saci de jucării de la Disneyland. Nu a văzut-o în viaţa ei pe Rania, iar eu cu ea nu m-am întâlnit decât o dată, la un eveniment. Pe Rania o cresc eu, este copilul meu şi nu-i permit nimănui, cu atât mai puţin ei, să vorbească despre ea la televizor sau prin ziare. Dacă are ceva cu mine, să-mi spună mie, în faţă, dar să-mi lase copilul în pace. Să-şi facă ea propriul copil şi să-l lase pe al meu în pace”, a fost auzită spunând Denisa.

Când a auzit că Drăguşanca se laudă, în diverse cercuri, că Adi Cristea îi oferă lunar o sumă fixă Raniei – câte 1.500 de lei, plus sumedenie de cadouri – Denisa a luat şi mai tare foc. „Dintr-o curvă nu poţi face femeie de casă şi nici dintr-un fotbalist un om serios”, ar fi adăugat ea.

biancă drăguşanu implicată într-un nou scandal

scandal între bianca drăguşanu şi actorii din românia

şi a început scandalul…. botezatu şi bianca s-au dezlănţuit la emisiunea un show păcătos

bianca drăguşanu s-a operat fără ştirea mamei sale

mădălina pamfile, noua asistentă a lui capatos, are doar talentele ascunse

By Mimo