lun. mai 27th, 2024

Clipe grele pentru Cristina Spătar. Soţul cântăreţei, Alin Ionescu, a fost reţinut pentru 24 de ore, noaptea trecută. Bărbatul este acuzat de evaziune fiscală, prejudiciul fiind de 10 milioane de euro.

Alin Ionescu a fost reţinut noaptea trecută pentru 24 de ore. Soţul artistei Cristina Spătar este acuzat că ar fi prejudiciat statul cu 10 milioane de euro. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Alin Ionescu ar fi convins mai mulți angajați și prieteni să înființeze firme pe numele lor, după care între ”Shelter Security” și aceste societăți, care în realitate ar fi fost controlate tot de Ionescu, au avut loc mai multe tranzacții fictive de prestări servicii.
Zece percheziţii au loc luni dimineaţă în Bucureşti şi Ilfov la firme de protecție și poază suspectate de evaziune fiscală. Este vorba despre destructurarea unui circuit comercial prin care s-au derulat tranzacţii fictive în valoare de 25 de milioane de euro. Prejudiciul estimat se ridică la 10 milioane de euro.

Pentru evaziune fiscală, Alin Ionescu riscă ani buni de închisoare şi confiscarea bunurilor.
Cristina Spătar şi Alin Ionescu sunt căsătoriţi de 6 ani şi au împreună doi copii: un băiat, Albert (3 ani), și o fetiță, Aida Maria (1 an).

alin ionescu si cristina spatar

By Mimo