joi. iun. 20th, 2024

Solista Luminita Anghel a reusit o performanta de invidiat. A reusit sa slabeasca aproximativ 35 de kilograme in doar cateva luni si aste pentru ca isi doreste enorm sa arate foarte bine pe scena concursului Eurovision.

Luminita Anghel va participa la Eurovision cu o melodie compusa de Andrei Tudor, pe versurile lui Cristian Faur si spera ca piesa sa ajunga sa reprezinte Romania la Viena, acolo unde se va desfasura anul acesta marele concurs.

Deocamdata, solista va trebui sa participe la selectia nationala care va avea loc la Craiova, acolo unde ii va infrunta pe alti grei ai muzicii usoare romanesti, precum Aurelian Temisan. La concurs va participa din nou si Tudor Turcu, dar si Voltaj.

Dupa atatea necazuri pe plan personal, legate de faptul ca are probleme financiare, dar si cu fetita pe care a infiat-o, Luminita este mai hotarata ca oricand sa lupte. Deocamdata, cu kilogramele, solista ajungand de la 90 la 58 si fiind foarte mandra de acest lucru.

Care este secretul ei? Artista sustine ca nu a mai mancat seara , iar faptul ca s-a mutat a ajutat-o foarte mult sa fie mereu in priza si sa faca efort, lucrucare evident i-a fost foarte benefic.

Luminita Anghel
Luminita Anghel

By Mimo