Wed. Mar 29th, 2023

Divortul dintre cei doi capata noi forme, unele de scandal si dezvaluiri din partea amndurora.

Daca Adriana se plange ca Silviu a fost un om violent, declarand chiar ca i-a lovit pe cei doi copii ai cuplului sau ca Silviu Prigoana isi cam neglija igiena, El sustine ca nu este decat o victima, dar ca nimeni nu l-a obligat pana la urma sa se casatoreasca cu Adriana.

Silviu Prigoana sustine ca i-a oferit Adrianei tot ce i-a poftit inima, chiar si parchetul din apartamentul inc are sta acesta acum, care a costat 60 de mii de euro si a fost adus din Brazilia.

“A facut ea un act notarial anul trecut in care a zis ca renunta la orice pretentii materiale. E depus la dosar. Cum a fost facut actul asta? Nu mai aveau subiecte de presa si Adriana s-a dus la notariat, a trantit actul ala, a iesit „uite i-am dat inapoi, n-am nevoie de nimic!”, chestii d-astea de gradinita. Domnul meu, in cererea de la instanta scria ca vrea niste copii, nu avere. Daca cerea avere ii dadeam avere. N-a cerut avere, a cerut copii. I-am dat copii. Acuma s-a sucit? S-a sucit subit?” a declarat Silviu Prigoana, in exclusivitate, pentru emisiunea Cancan.ro, de la Romania Tv.

“Cand a avut nevoie, imi cerea si ii dadeam, nu s-a pus problema. Cand a avut nevoie la atelier, 3 mii de euro pentru nu stiu ce marfa si mi-a promis ca mi-i da, nu mi i-a mai dat. Ea zicea da-mi cu imprumut… d-asta in interiorul familiei, adica la revedere. Toate bunurile achizitionate de sotia mea in 15 ani, eu am chitante pe absolut tot. Inclusiv pe casa unde locuieste acum, parchetul a fost 60 de mii de dolari. Din Brazilia, adus de mine. Asa a vrut ea si asa am adus. Tot mobilierul din casa, cum a vrut ea, asa l-am luat. Va consulta in privinta preturilor? Nu, n-a interesat-o niciodata cat costa ceva. Vreau aia, vreau aia! Niciodata n-a interesat-o cat costa ceva. Dar nu mi-a pus nimeni pistoul la cap sa fac gestul asta. Sunt victima propriilor mele decizii. Nu m-a obligat nimeni sa ma casatoresc cu Adriana” a completat milionarul.

silviu si adriana prigoana

By Mimo