Silviu Prigoana spune despre el ca este o victima in tot razboiul cu Adriana Bahmuteanu

By on February 16, 2015

Divortul dintre cei doi capata noi forme, unele de scandal si dezvaluiri din partea amndurora.

Daca Adriana se plange ca Silviu a fost un om violent, declarand chiar ca i-a lovit pe cei doi copii ai cuplului sau ca Silviu Prigoana isi cam neglija igiena, El sustine ca nu este decat o victima, dar ca nimeni nu l-a obligat pana la urma sa se casatoreasca cu Adriana.

Silviu Prigoana sustine ca i-a oferit Adrianei tot ce i-a poftit inima, chiar si parchetul din apartamentul inc are sta acesta acum, care a costat 60 de mii de euro si a fost adus din Brazilia.

“A facut ea un act notarial anul trecut in care a zis ca renunta la orice pretentii materiale. E depus la dosar. Cum a fost facut actul asta? Nu mai aveau subiecte de presa si Adriana s-a dus la notariat, a trantit actul ala, a iesit „uite i-am dat inapoi, n-am nevoie de nimic!”, chestii d-astea de gradinita. Domnul meu, in cererea de la instanta scria ca vrea niste copii, nu avere. Daca cerea avere ii dadeam avere. N-a cerut avere, a cerut copii. I-am dat copii. Acuma s-a sucit? S-a sucit subit?” a declarat Silviu Prigoana, in exclusivitate, pentru emisiunea Cancan.ro, de la Romania Tv.

“Cand a avut nevoie, imi cerea si ii dadeam, nu s-a pus problema. Cand a avut nevoie la atelier, 3 mii de euro pentru nu stiu ce marfa si mi-a promis ca mi-i da, nu mi i-a mai dat. Ea zicea da-mi cu imprumut… d-asta in interiorul familiei, adica la revedere. Toate bunurile achizitionate de sotia mea in 15 ani, eu am chitante pe absolut tot. Inclusiv pe casa unde locuieste acum, parchetul a fost 60 de mii de dolari. Din Brazilia, adus de mine. Asa a vrut ea si asa am adus. Tot mobilierul din casa, cum a vrut ea, asa l-am luat. Va consulta in privinta preturilor? Nu, n-a interesat-o niciodata cat costa ceva. Vreau aia, vreau aia! Niciodata n-a interesat-o cat costa ceva. Dar nu mi-a pus nimeni pistoul la cap sa fac gestul asta. Sunt victima propriilor mele decizii. Nu m-a obligat nimeni sa ma casatoresc cu Adriana” a completat milionarul.

silviu si adriana prigoana

1,051