Sat. Dec 2nd, 2023

Desi parca isi dorea ca nimeni sa nu ii mai aminteasca acest eisod din viata ei, iata ca s-a aflat ca “printesa” de la Antena 1 nu era chiar asa inocenta pe cat parea atunci cand l-a cunoscut pe Stefan Lungu.

Desi lumea a vorbit ca Anca ar fi destramat prima casnicie a acestuia cu vedeta de la TVR, Albertina, ea a negat vehement acest lucru si parea o fata simpla si nevinovata, cu chip delicat care nu ar fi putut face asa ceva.

Lucrurile insa incep sa prinda un alt contur si sa se formeze o nou infatisare a delicatei prezentatoare de la Intact.

Desi nu a vorbit niciodata despre asta, se pare ca Anca Lungu a mai fot casatorita la Suceava, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV. Acesta a fost si cel care a descoperit-o la 16 ani in cadul unui concurs de miss, pe care l-a si castigat. Ulterior a devenit iubita acestuia si amandoi lucrau la Antena1 Suceava. Odata ajunsa iubita lui Octavian, aceasta a evoluat imediat pe plan profesional si a ajuns redactor sef. Cei doi s-au casatorit dupa 4 ani de relatie, iar dupa alti doi de casatorie au divortsat pe motiv ca Anca ar fi aflat ca este inselata.

Anca a fugit apoi la Bucuresti si l-a cunoscut pe Stefan Lungu, care era implicat intr-o casatorie cu o alta vedeta de televiziune. Se pare ca atractia dintre cei doi a fost una foarte mare, Stefan parasindu-si sotia pentru relatia cu Anca. Dupa doar putin timp de la oficializarea relatiei, cei doi s-au casatorit si au avut parte de o nunta ca in povesti in Italia, cu avion inchiriat special pentru toata familia Ancai, la un frumos castel. Stefan a fost foarte bucuros sa ii arate cat de mare este dragostea lui pentru Anca, desi avea doar un salariu de pseudo-jurnalist sau de fost consilier al Elenei Udrea.

Impreuna, ea cu un salariu de prezentatoare la Antena1, iar el cu un salariu de consilier, au reusit sa isi cumpere o impresionanta casa la Corbeanca si sa duca o viata mai mult decat decenta.

Anca Lungu si Stefan  Lungu
Anca Lungu si Stefan Lungu

By Mimo