sâm. mai 25th, 2024

Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu sunt prietene doar de fatada

ByMimo

oct. 6, 2014 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nu e chiar o surpriza pentru nimeni, dar se paore ca asistentele pacatoase de la Un show pacatos nu sunt chiar prietene in vaiata de zi cu zi, relatia lor fiind acompaniata de invidie si de comentarii rautacioase.
Se pare ca cea care nu isi doreste aceasta prietenie este Loredana Chivu. Totul a inceput atunci cand sefii de la Antena1 s-au gandit sa ii mai aduca o colega si au facut un casting pentru aducerea acesteia. Insa, Loredanei nu i-a convenit deloc acest lucru, gandinsu-se ca va trebui sa imparta banii cu inca o fata si ca atentia publicului nu va fi doar pentru ea.
Totusi, din momentul in care Ana Maria Moncau si-a facut aparitia in emisiune contractele celor doua au inceput sa se inmulteasca, astfel ca Loredana si-a dat rapid seama ca este in avantaj daca mimeaza o prietenie cu Ana Maria Mocanu, iar astfel propunerile de colaborare vor curge.

Totodata, Loredana a realizat ca nu poate face emisiunea despre viata asistentelor de una singura, astfel ca prietenia cu Mocanu este un real avantaj pentru ea.
ana maria mocanu

 

loredana chivu

By Mimo