lun. mai 20th, 2024

Dupa cateva luni de absenta de pe sticla, dupa ce a parasit postul PRO TV, unde rezenta vremea, Victor Slav a luat o decizie care ii va schimba viata.

Mai mult celebru pentru relatia tumultoasa alaturi de Bianca Dragusanu, Victor Slav a reusit sa se transfere la postul concurent celui care l-a lansat. Acesta a semnat yilele acesta un contract cu Antena1 si va avea rolul de co-prezentator in cadrul noii emisiuni „Danseaza printre stele”, alaturi de frumoasa Lili Sandu, reintoarsa pe meleaguri romanesti, dupa o aventura de cativa ani in Statele Unite.

Desi initial Victor Slav a fost propus pentru rolul de prezentator al emisiunii, se pare ca sefii de la Antena 1 au decis sa ii acorde acest post lui Horia Brenciu, un tip mult mai experimentat in ale divertismentului fata de Slav care nu a facut niciodata parte din stafful unui show de o asemenea amploare.

Devenit celebru datorita Andei Adam cu care a avut o relatie de sase ani, Victor Slav are acum ocazia sa demonstreze cum se descurca intr-un cadru mult mai amplu.

bianca dragusanu si victor slav

By Mimo