sâm. apr. 13th, 2024

Pentru ca de ceva vreme nu se mai intelegeau, Denisa si sotul sau, medicul ortoped Cornel Brotac, au decisa sa divorteze.

Totusi, decizia nu a fost luata impreuna, ci atunci cand Cornel Brotac s-a trezit fara sotia sa in casa. Desi il amenintase de mai multe ori ca il va parasi, medicul nu si-a crezut sotia si a continuat sa se comporte la fel, adica sa o insele. Se pare ca neintelegerile cuplului au inceput atunci cand Denisa a realizat ca este inselata de sot. Nu a luat in seama amenintarile sotiei pana intr-o zi din Octombrie anu trecut cand intorcandu-se acasa nu a mai gasit-o si pe Denisa. Aceasta isi facuse bagajele repede si se si mutase inapoi in casa parintilor ei, cel putin asa sustin apropiatii celor doi.

Discreti din fire cu viata personala, cei doi nu au dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect. In timp ce Cornel a precizat ca nu este persoana publica si nu doreste sa isi exprime niciun punct de vedere legat de acest subiect, Denisa a declarat ca actele vor fi depuse la notar atunci cand o sa fie momentul potrivit si a adaugat ca nu vrea sa spuna mai multe despre viata sa personala.
denisa de la bambi

By Mimo