lun. mai 20th, 2024

Salman Khan (48 de ani) şi Iulia Vântur (34 de ani) s-au iubit cu patimă mai bine de un an şi, când toată lumea credea că românca l-a convins să renunţe la burlăcie, iată că şarmantul actor a dat cu băţu-n baltă, declarând că nu are iubită şi că e singur cuc. Un rol important în despărţirea lor l-au avut şi ziariştii indieni, care le-au urmărit fiecare pas, ba chiar au avut un dinte împotriva româncuţei care, o vreme, pusese stăpânire pe inima lui.

Până de curând, indienii erau speriaţi că Salman Khan, cel mai iubit actor din istoria Bollywoodului, s-ar putea însura cu românca Iulia Vântur.

Ieri însă, marile ziare din India au titrat cu entuziasm că starul în vârstă de 48 de ani a revenit “pe piaţă”, el însuşi recunoscând într-un interviu că nu are iubită de ceva vreme, că e singur şi că s-a săturat să fie luat la puricat pe această temă. N-a suflat o vorbă despre clopotele de nuntă ce sunau până mai ieri pentru el şi românca noastră şi a preferat să se laude cu noile filme şi cu proiectele pe care le are în derulare.

Nici n-au aflat bine că este din nou singurel, că fostele iubite, care au vărsat după el lacrimi amare, au reînceput să-l curteze, cu atât mai mult cu cât starul tot afirmă în stânga şi-n drepta că-şi doreşte cât mai repede un moştenitor. Mai mult, una dintre ele, Elli Avram, de origine suedeză, a atacat- o pe Iulia, afirmând că ea nu ar apela niciodată la ajutorul lui Salman pentru a prinde un rol mărunt la Bollywood.

“Nu aş accepta niciodată să primesc vreun rol mic, printre mulţi începători, şi apoi să mă pierd printre ei. Vreau doar roluri care să mă scoată în evidenţă”, a spus ea. Cât o priveşte pe Iulia, aceasta nu mai zâmbeşte cu subînţeles când cineva o întreabă despre Salman, dimpotrivă, a recunoscut şi ea că e singurică. Vântur li s-a confesat prietenelor că îi pare rău că relaţia cu iubitul indian nu a fost de durată, pentru că are şi ea o vârstă şi că şi-ar fi dorit să-şi întemeieze o familie. De când s-a stricat căruţa între ei, Iulia a reînceput să iasă în cluburi, însoţită de bărbaţi drăguţi şi bogaţi, însă, cum gândurile îi zboară tot la Salman, nici că se poate implica într- o altă relaţie. Dar e convinsă că timpul şi distanţa vindecă rănile.

By Mimo