mar. mai 21st, 2024

Dupa ce in ultima perioada viata Cristinei Spatar, regina R&B-ului din Romania, a luat o itorsatura dramatica, aceasta este hotarata sa demonstreze ca se poate descura si singura, fara ajutorul sotului ei, milionarul Alin Ionescu.

Desi initial nu voia ca sotia lui sa il viziteze in inchisoare, pentru a nu il vedea in aceatsa situatie, Alin a acceptat pana la urma vizita Cristinei.

Aceasta s-a pregatit cu ce e mai bun si a plecat la Jilava pentru a-si vedea sotul. I-a dus haine groase, mancare, o bituerie norocoasa pe care Alin o poarta la mana si mai multe crti si iconite.

Cu toate ca a vrut sa fie tare si sa nu planga, regina R&B-ului din Romania nu si+a mai putut stapani lacrimile din cauza emotiilor teribile. Cei doi au discutat timp de o ora si au pus la punct mai multe detalii despre cum sa se descurce aceasta singura si ce trebuie sa faca pentru a tine pe linia de plutire afacerile sotului.

Mai mult chiar, tanara sotie intentioneaza sa se reintoarca in showbiz si a pregatit si inregistrat o melodie cu care sa isi faca intrarea, dupa o pauza de trei ani, timp in care a nascut doi copii.
cristina spatar

By Mimo