Sat. Dec 9th, 2023

Banica Jr. si Horia Brenciu acuzati de o concurenta XFactor ca au umilit-o!

ByMimo

Oct 30, 2014 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

O tanara inn varsta de 23 de ani care a participat anul acesta la concursul Antenei1 XFactor sustine ca s-a simtit umilita de ramaricile celor doi jurati de sex masculin Horia Brenciu si Stefan Banica Junior.

Roberta Filip a povestit pentru wowbiz cum s-a desfasurat participarea ei la concursul organizat de postul de televiziune Antena 1. Ea nu a avut deloc cuvinte de lauda nici despre juratii concursului, dar nici despre organizarea acestuia.

Despre Banica Jr. si despre Brenciu concurenta sustine ca acestia au intampinat-o cu remarci foarte nepotrivite. Pentru ca tanara incearca sa o imite pe cantareata amaericana Nicky Minaj si se imbraca in stilul acesteia, Horia Brenciu i-a declarat ca nici nu o cunoaste pe aceasta dar ca i se pare ca numele ei aduce a “menaj”.

In ceea ce il priveste pe Stafan Banica Junior acesta i-a spus concurentei ca s-a rasturnat carul cu moldoveni la concurs. Roberta Filip sustine ca a fost foarte afecatata de cele intamplate si i-a trebuit o perioada indelungata pentru a putea trece peste toate aceste evenimente.

De asemenea, concurenta sustine ca sonorizarea a fost deosebit de proasta atunci cand si-a interpretat melodia si desi i-a rugat pe jurati sa o lase sa interpreteze inca o data de data aceasta fara negativ cei trei nu au dorit sa faca lucrul acesta chiar dca alti concurenti au avut parte de mai multa intelegere.

 

roberta filip

By Mimo