joi. mai 30th, 2024

Cantareata Andreea Balan trece prin momente teribile. In aceasta dimineata a primit vestea care a intristat-o cel mai mult. Bunica ei paterna, cea care a crescut-o a murit.

Andreea balan se afla in aceste momente in Statele Unite unde filemaza un videoclip nou, iar imediat dupa terminarea filmarilor se va intoarce in tara pentru a fi alaturi de bunica sa.

Bunica se afla in coma la spital, dupa ce saptamana trecuta a suferit un accident vascular. Ea a ramas paralizata pe una dintre partile corpului.

Se pare ca batrana refuza sa inchida ochii pentru totdeauna pentru ca probabil spera ca nepoata ei sa se intoarca in tara si s-o imbratiseze pentru ultima data.

Nu numai starea de sanatate a bunicii ii face viata grea vedetei, ci si relatia tensionata cu fostul partener de viata Keo. Scandalul cu acesta pare sa nu se mai opreasca, iar in presa a aparut recent si faptul ca acesta a mai inselat-o si cu o alta femeie, o actrita care a aparut intr-unul dintre videoclipurile sale. Si, desi incearca sa isi construiasca o noua relatie, cu un american, se pare ca Andreea nu poate avea parte de liniste sufleteasca in ultima vreme.

andreea balan

By Mimo