Dum. mart. 3rd, 2024

Pepe şi Raluca Pastramă sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Decorul, meniul, invitaţii, unde va sta fiecare, cine va cânta, toate trebuie puse la punct în detaliu. Şi mai sunt doar câteva zile. Protector cu iubita însărcinată, Pepe a preluat frâiele organizării, scrie Click.

Pepe: Nu am emoţii. În aceste zile sunt foarte prins cu organizarea, telefoane peste telefoane, stabilesc lista cu invitaţii, cum îi aşez la mese… Deci nu se poate vorbi despre emoţii. Ştiu că un act nu schimbă cu nimic relaţia dintre doi oameni. Sunt mai emoţionat în legătura cu venirea pe lume a copilului.

Eşti fericit că vei avea fetiţă?

Sincer, aş fi vrut să fie băiat. Dar, sănătos să fie. Sunt convins că orice părinte, când vede pentru prima dată zâmbetul copilului său, se topeşte şi va fi fericit că-l are. O va chema Maria. Ne vom gândi la încă un nume pe parcurs.

Cum veţi fi îmbrăcaţi la cununie?

Raluca va purta o rochiţă albă spre ivory, foarte drăguţă, a designerului Dana Budeanu, eu un costum de la Adina Buzatu. O să fie o surpriză.

Cine va cânta, ce surprize le veţi face invitaţilor?

Încă nu ştiu sigur, dar voi pregăti două-trei surprize. Va cânta cineva de la Vocea României, va fi o trupă ce va cânta muzică disco şi coveruri, muzică lăutărească… o să fie frumos. Important e să ne simţim bine.

Simt că unii şi alţii aşteaptă să fie invitaţi. Dar ne-am gândit să fie mai mult o petrecere între prieteni. Până acum am vorbit cu 250 de persoane, iar în total nu vor fi mai mult de 300.

Veţi pleca undeva în luna de miere?

Vom avea o lună de miere abia după ce va naşte Raluca. Acum e mai greu, cu burtica mare. Bine, în scurte vacanţe de relaxare mergem frecvent de când suntem împreună.

Citște și…
oana zăvoranu: pepe nu îşi doreşte copilul

oana zăvoranu: aş poza din nou goală în post

pepe ripostează la declarațiile fostei soții despre el

pepe va avea un băieţel cu raluca pastramă

pepe ar putea deveni tată

zăvo trece prin momente dificile

By Mimo