sâm. mart. 2nd, 2024

Oana Zăvoranu a făcut o serie de declaraţii la Kanal D cu privire la relaţia lui Pepe şi Raluca Pastramă.
Oana Zăvoranu este de părere că dragostea dintre Raluca şi Pepe este una falsă. Cântăreața susţine că Pepe nu o iubeşte pe viitoarea lui soţie şi că totul e doar de ochii lumii, scrie ziarul Click.

«Hai, mă, să fim serioşi, tu crezi că Pepe îşi doreşte acest copil? Nu, îţi spun eu, nu îşi doreşte acest copil. Ştiu eu mai multe, dar nu vreau să spun nimic. Tu crezi că un bărbat care iubeşte o femeie îi spune că: bine că o să ai copil că aşa nu o să mai stai singură în casă.

Să fim serioşi, te culci cu una, o laşi borţoasă şi apoi spui că o iubeti? De Dumnezeu! Nu cred nimic, nici Pepe nu crede. Nu e nimic adevărat acolo. Îi trimite mesaj că e gravidă şi el îl vede după o jumătate de oră. Suntem în postul Paştelui, hai să nu minţim», a declarat Oana la Kanal D.

Vedeta a mai spus că Pepe o să rămână soţul ei toată viaţa, Oana spunând că 7 ani nu se pot şterge cu buretele.

«Pepe o să rămână soţul meu toată viaţă, nu putem uita toţi anii petrecuţi împreună. Suntem legaţi pe viaţă! Dar na, ce să facem, asta a fost. Noi suntem fericiţi cu toţii! Familia mea, familia lui, nu ne-am înţeles, oricum, ai lui nu m-au plăcut niciodată. La el se ţine cont de etnie, eu nu sunt din aceeaşi etnie cu el, se cere chestia asta în familia lui», a mai spus Oana.

Între timp, viața lui Pepe pare că merge pe un curs normal și nu renunță la planurile sale de însurătoare. De curând Pepe a aflat că băiețelul pe care îl așteaptă de la Raluca Pastramă este de fapt o fetiță Totuși, cântărețul de muzică latino nu s-a supărat și nutrește speranța ca micuța sau micuțul, indiferent ce o fi, sa fie sanatoas, scriu cei de la Libertatea.

Citește și,,,

oana zăvoranu: aş poza din nou goală în post

pepe ripostează la declarațiile fostei soții despre el

pepe va avea un băieţel cu raluca pastramă

pepe ar putea deveni tată

zăvo trece prin momente dificile

By Mimo