sâm. apr. 13th, 2024

Ion Uţă nu şi-a chemat fiica la cununie. Vedeta tv ne-a declarat că a aflat de fericitul eveniment abia după ce s-a petrecut scrie Click.

Pentru că fata lui nu l-a chemat la nuntă, tatăl lui Teo Trandafir s-a ambiţionat să-i dea o lecţie. Doctorul Ion Uţă s-a recăsătorit în mare scecret, la 70 de ani, dar n-a invitat-o la petrecere pe fiica sa! La doar trei săptămâni după ce Teo şi-a pus pirostriile la Buftea, Ion Uţă a luat-o cu acte pe femeia care îi este asistentă şi cu care convieţuieşte de 15 ani, Adelina (62 de ani)!

La 23 iunie, la doar trei săptămâni după ce i s-a măritat fiica, Ion Uţă a făcut şi el pasul către ofiţerul stării civile. Pentru simpaticul medic, vârsta n-a contat în luarea acestei decizii, întrucât consideră că are un spirit tânăr, iar iubirea nu ţine cont de părul alb de la tâmple.

Femeia, care se bucură acum de statutul de soţie a tatălui lui Teo Trandafir, se numeşte Adelina şi este mai tânără cu 8 ani decât el. Cei doi şi-au început povestea de dragoste la doi ani după ce Ion Uţă divorţase de Elena, mama lui Teo.

A cunoscut-o chiar la spitalul unde era şef, iar ea lucra ca asistentă. La scurt timp, s-a mutat acasă la Adelina şi de-atunci au fost de nedespărţit. Totuşi, niciodată nu le-a surâs ideea de a fi soţ şi soţie cu acte în regulă, mai ales că ambii veniseră după nişte experienţe eşuate.

Totuşi, acum trei luni, medicul brăilean s-a răzgândit, şi-a luat inima în dinţi şi i-a spus consoartei că vrea s-o ducă la starea civilă. „Sunt cu fata asta de 15 ani şi după 15 ani i-am spus «Hai să te iau!». În toţi aceşti ani, ea nu mi-a reproşat vreodată că nu am luat-o de nevastă, însă mă simţeam dator faţă de ea, pentru că mi-a fost alături în tot acest timp, ea mi-a stat la căpătâi atunci când mi-a fost mai greu sau când am fost bolnav. A fost foarte simplu şi spontan. Într-o dimineaţă am cumpărat două verighete, pe care am dat 600 de lei, apoi, după ce am cerut-o, am mers la primăria din Brăila şi au fost gata şi actele. Aşa că acum nu o să mai mor supărat, mi-am îndeplinit toate datoriile morale. Cât despre verighetă, nu o port pentru că mă jenează, o las pe doamna să o facă în locul meu”, a declarat Ion Uţă, ieri, pentru Click! Ion şi Adelina i-au avut naşi pe doi prieteni foarte buni, Magdalena şi Ştefan Măgdălinoiu.

Teo a aflat vestea că tatăl ei s-a căsătorit abia după eveniment şi spune că se bucură din suflet pentru el. „Am aflat după căsătorie, sunt perfect de acord cu deciziile tatălul meu, căci nu e treaba copiilor să judece părinţii în nici un fel. Dacă eu am făcut-o vreodată, regret. După părerea mea, toţi copiii se mai duelează cu părinţii, dar asta nu înseamnă că au dreptul să-i judece în vreun fel. Dacă e ceva ce îmi doresc este să fie fericit! Îi datorez tatălui meu foarte mult, ca şi mamei mele, de altfel, şi îmi doresc să fiu fericită alături de ei de fiecare dată când mi se iveşte ocazia”, ne-a declarat Teo Trandafir, care acum joacă un rol important în cel mai de succes serial de la PRO TV, „Pariu cu viaţa”, producţie ce revine pe micile ecrane de la 17 septembrie.

A dat petrecerea la o terasă, cu limonadă

„Nu am dat vreun chef mare, pentru că vârstele nu ne mai permit, aşa că împreună cu naşii şi cu câţiva colegi am făcut o masă, la o terasă. Cu câţiva porumbi fierţi şi câteva sticle de limonadă ne-am distrat pe cinste, că nu trebuie să ai pe masă fripturi ca să te simţi bine şi nici carafe de whisky. Oricum eu nu mai beau de patru ani, pentru că mi-a ajuns cât am pătimit din cauza asta”, ne-a povestit medicul Ion Uţă.

Nici Teo Trandafir nu şi-a chemat tatăl la nuntă

Teo Trandafir s-a căsătorit cu fostul rugbist Constantin Iosef pe 2 iunie, chiar în ziua în care împlinea 44 de ani. Vedeta trustului Pro şi soţul său, pe care l-a cunoscut pe Facebook, au făcut o nuntă ca în poveşti la studiourile Media Pro, din Buftea.

La evenimentul la care li s-au alăturat 150 de prieteni, a fost prezentă doar mama ei, Elena, iar tatăl său, medicul Ion Uţă, a aşteptat cu sufletul la gură un telefon până în ultima zi ca să fie şi el prezent, dar degeaba!

Sursa: Click

By Mimo