Dum. mart. 3rd, 2024

Nimeni nu a crezut în despărţirea lor şi nici în lacrimile vărsate la televizor de Cruduţa ! Surse din anturajul celor doi au dezvăluit că ruptura nu ar fi decât una care să-l mulţumească pe Becali şi că atacantul Stelei se întâlneşte noaptea pe ascuns cu asistenta lui Capatos, scrie Click.

Teatrul jucat de Daniela în emisiunea lui Dan Capatos nu prea a impresionat şi bârfele deja au început să circule intens pe seama despărţirii „de formă” pe care Crudu şi Costea au făcut-o doar pentru ca atacantul să prindă echipa.

Când a spus că se desparte de Costea, Crudu a anunţat că se va muta din apartamentul ei de 100.000 € din zona Tei, pentru că nu o să mai poată sta singură acolo.

Cruduţa nu a făcut acest gest, în schimb Mihai s-a mutat la fratele lui, Florin, acesta având un apartament închiriat în Capitală.

Surse din anturajul celor doi îndrăgostiţi au dezvăluit că Daniela şi Mihai vorbesc ore întregi la telefon şi îşi declară în continuare dragoste.

O prietenă a Danielei a spus că „după emisiune Daniela se vede pe ascuns cu Mihai. S-a întâmplat deja şi cred că se vor mai vedea. Se ţin minute în şir în braţe şi se sărută nebuneşte. Prima dată s-au văzut într-o parcare dintr-un cartier mărginaş, cred că prin Ferentari, dar s-ar putea ca mai nou să meargă la el acasă. Oricum, vor să fie prevăzători, să nu fie prinşi prea uşor, pentru a nu avea iarăşi probleme”.

Citește și…
altul a fost motivul despărțirii dintre mihai costea și cruduța: violența

povestea incredibilă a “cenuşăresei” crudu

capatos are o nouă asistentă: mădălina pamfile

Crudu s-a despărțit de Costea ca el să ajungă un mare fotbalist

By Mimo