Dum. iul. 21st, 2024

Relaţie cu năbădăi între vedeta Ilinca Vandici şi Ciprian Marica! Deşi oficial sunt despărţiţi din luna Septembrie anul trecut şi fiecare îşi vede de viaţa lui, vedeta tv şi fotbalistul s-au împăcat în mare secret şi se văd pe ascuns. Click! a aflat, în exclusivitate, detalii despre relaţia lor.

S-au despărţit, s-au împăcat, au trecut prin momente dificile în relaţie, însă un lucru este sigur: Ilinca şi Ciprian se iubesc.

Anul trecut, în septembrie, după aproape doi ani de relaţie, prezentatoarea emisiunii „Showbiz report” de la Antena 2 îşi anunţa oficial separarea de fotbalistul de la echipa germană Schalke04.

La o lună după, Marica a început o relaţie cu prezentatoarea tv de la Digi24, Laura Teodoru.

Ilinca Vandici şi Ciprian Marica s-au cunoscut în octombrie 2009.

Ei bine, se pare că Ciprian Marica (27 de ani) a realizat că jumătatea lui este nimeni alta decât Ilinca Vandici (26 de ani), aşa că, în urmă cu o lună, s-a întors în braţele ei.

Surse din anturajul celor doi au povestit, în exclusivitate pentru Click!, că „pretextul” împăcării a fost aniversarea Ilincăi. La ziua de naştere, pe 17 iunie, Ilinca a petrecut de două ori.

„Pe 16 iunie, Ilinca a petrecut în clubul „Divino” din Vâlcea, alături de câteva prietene, iar după, a primit şi o megapetrecere din partea lui Marica.

Sportivul a venit să petreacă cu ea, într-un club din Bucureşti, şi, mai mult, i-a adus cadou pe unul dintre artiştii ei preferaţi”, ne-au declarat surse din anturajul vedetei tv.

De ziua ei, Ilinca a avut două petreceri. În urmă cu aproximativ o lună, când s-au împăcat, Vandici şi Marica au stabilit de comun acord să nu se afişeze împreună, să se întâlnească pe ascuns, pentru a-şi proteja relaţia, mărturisesc aceleaşi surse.

În septembrie 2011, Ilinca şi Ciprian s-au despărţit din cauza faptului că nu mai aveau timp unul pentru celălalt.

Însă, se pare că picătura care a umplut paharul a fost „aventura” cu Bianca Drăguşanu, pe care a avut-o sportivul în Turcia, după cum susţin gurile rele.

Contactată de reporterii Click!, Ilinca a refuzat să comenteze împăcarea cu Marica.

„De ceva vreme m-am oprit în a mai face declaraţii despre viaţa mea personală. Acest lucru mă priveşte doar pe mine”, ne-a spus ea.

De cealaltă parte, Ciprian Marica ne-a spus că nici nu a ştiut că a fost ziua ei.

„Eu am înţeles că s-a împăcat cu altcineva, nu cu mine! Oricum nici nu am ştiut când a fost ziua ei”, a declarat, Ciprian Marica, pentru Click!

Sursa: Click

By Mimo