Mon. Dec 11th, 2023

Invitată în emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2, Catinca Roman, fiica lui Petre Roman, a atacat-o, aseară, pe Bianca Drăguşanu. Creatoarea de modă consideră că fosta asistentă a lui Capatos este doar “un accesoriu”.

Iubita lui Adrian Cristea s-a simţit ofensată şi a vrut să aibă dreptul la replică în cadrul emisiunii de la Antena 1, scrie Click.

“Un chip frumos, îngrijit, o siluetă frumoasă , nişte eforturi susţinute de a nu-i oripila pe ceilalţi cu prezenţa ta, decenţa, bunul simţ, capacitatea de a nu-i judeca şi de a nu-i evalua pe ceilalţi în funcţie de cum arată sau de ce defecte fizice au nu vor fi niciodată accesorii demodate. Aş întreba eu: Care sunt accesoriile la modă , în momentul de faţă? Să nu ai grijî de tine? Sî te laşi invadat de ură, de kilogramele în plus, de fustrări? Să devii aşa un comentator avizat la tv care vine şi îşi transformă propriile frustrări faţă de sine în sentimente de ură? Eu sunt tot ceea ce Catinca Roman nu va fi vreodată”, a declarat Bianca Drăguşanu la Acces Direct.

Citește și…

biancă drăguşanu implicată într-un nou scandal

Scandal între Bianca Drăguşanu şi actorii din România

Şi a început scandalul…. Botezatu şi Bianca s-au dezlănţuit la emisiunea Un show păcătos

Bianca Drăguşanu s-a operat fără ştirea mamei sale

Mădălina Pamfile, noua asistentă a lui Capatos, are doar talentele ascunse

By Mimo