Wed. Feb 8th, 2023

Vino sâmbătă, 17 Decembrie, ora 14.00, în librăria Diverta din Mall Băneasa la o lansare cu cântare: “Colinde de Crăciun” cu partituri şi pian.

Editura Art te aşteaptă la o lansare cu cântare: Colinde de Crăciun (cu pian)

Ca să îl întâmpini cum trebuie pe Moş Crăciun, învaţă să cânţi la voce şi pian cele mai frumoase colinde: Moş Crăciun cu plete dalbe, Jingle Bells, O, ce veste minunată! şi altele.

Hai să învăţăm împreună cum să îl impresionăm pe Moşu’ cu Colinde de Crăciun!

Va interpreta la pian:

Prof. Diana Brătan

Şcoala de Muzică PianoForte

Partener media: radio Itsy Bitsy.

Eveniment susţinut de: librăriile Diverta şi Şcoala de Muzică PianoForte.

Joacă-te cântând

Colinde de Crăciun (cu partituri)

Cântă 7 colinde de Crăciun la propriul tău pian electronic

Cântă, după partituri, 7 dintre colindele tale preferate cu ajutorul pianului electronic. O colecţie de colinde uşor de cântat, printre care Moş Crăciun cu plete dalbe, Jingle Bells, O, ce veste minunată! şi altele. Pentru a cânta la pianul electronic nu trebuie decât să apeşi pe clapele care corespund culorii şi numărului marcat pe nota aflată deasupra fiecărui cuvânt.

Copiii trebuie să apese clapele albe şi negre corespunzătoare notelor colorate, putând urmări, în caseta de sub partitură, cuvintele care însoţesc melodia. Sistemul de codificare al notelor după culoare, utilizat în această carte, a fost adaptat după sistemul convenţional de notaţie muzicală pentru ca melodiile să fie mai uşor de cântat de copiii mai mici. Sistemul nu reprezintă notaţia muzicală standard. Fiecare cântec este însoţit de ilustraţii full-color.

By Mimo