vin. mart. 1st, 2024

Desi a fost foarte dezamagit ca Iulia a refuzat sa participe in India la “Dancing with the Stars” (o varianta a emisiunii “Dansez pentru tine” in care insa in ringul visurilor nu intra decat vedete, nu si oameni obisnuiti), Salman Khan nu s-a lasat pagubas.

Actorul este atat de indragostit de superba blonda incat face tot posibilul sa ii ofere o ocazie pentru a petrece mai mult timp in India. Prin urmare, atunci cand producatorii urmatorului sau film l-au intrebat daca ar avea ceva impotriva ca Iulia Vantur sa joace unul din roluri, Salman a fost mai mult decat entuziasmat. Ramane de vazut insa daca si Iulia va accepta propunerea.

La aflarea vestii ca romanca ar putea juca in acelasi film cu idolul a milioane de oameni, presa din India a luat foc. Deja jurnalistii scriu ca nu l-au vazut niciodata pe Salman Khan atat de indragostit, dand exemplu un episod pana acum necunoscut dintr-o vacanta petrecuta de Iulia la ferma superstarului indian.

Asaltati de tantari, Iulia si Salman si-au cumparat o lotiune de protectie, cu care actorul nu s-a sfiit sa unga picioarele iubitei sale, facandu-i si un masaj, ceea ce i-a lasat cu gura cascata pe apropiatii lui. Acestia il stiu pe Salman mai degraba ca un tip retinut in public, care nu face risipa de gesturi tandre cu femeile care ii sunt pe plac.

Salman ii face masaj Iuliei Vantur

Momentul a fost surprins si intr-o fotografie prezentata de un tabloid din India. Desi in poza nu se vede chipul femeii, jurnalistii indieni baga mana in foc ca e vorba de Iulia Vantur.

By Mimo