vin. iun. 21st, 2024

Teo Trandafir a inceput sa planga atunci cand l-a vazut pe Adrian Sarbu incatusat

ByMimo

feb. 4, 2015 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pentru ca i-a fost alaturi in cele mai dificile momente din viata ei, Teo Trandafiri are o deosebita recunostiinta fata de Adrian Sarbu, fostul sau patron, de la ProTV.

In momentul in care Teo l-a vazut la televizor pe Adrian Sarbu incatusat nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in lacrimi pentru ca nu se astepta sa se intample asa ceva unui om care ii este foarte drag, dar mai ales pentru ca, sustine ea, acesta este un om sensibil la durerea umana.

„Imagineaza-ti cum e sa traversezi cea mai teribila experienta din viata ta alaturi de un om. El m-a adus inapoi! Am inceput sa plang! Am plans in hohote in redactie! Am ajuns si l-am vazut pe partenerul meu de emisiune (n.r. Bursucu’). Mi-a spus doar atat: ‘Stiu'”, a declarat Teo Trandafir la WOWbiz.

https://www.youtube.com/watch?v=mASFs-Bpdng
„Mama se uita la pozele cu mine si se intreba ce o sa faca daca eu o sa mor. Eu nu am murit pentru ca omul asta a bagat in mine toata increderea de care aveam nevoie. Mi-a bagat in cap ca o sa traiesc”, a spus Teo.

ace parte din acea elita de oameni pentru care mi-as da viata. Am gresit unor oameni. L-am tradat, am platit de m-au gasit dracii! Are o sensibilitate uriasa la durerea umana. O sa ma omoare daca afla ca am spus asta! Este sensibil, nu vulnerabil”, a explicat prezentatoarea Kanal D.
teo trandafir

By Mimo