joi. iun. 13th, 2024

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a fost implicata intr-un accidnt minor in trafic, in cursul zilei de marti.

Insarcinata cu cel de-al doilea copil, Elena Basescu a mers la Spitalul Universitar pentru investigaii de rutina pentru a afla daca sarcina i-a fost pusa in pericol.
Accidentul s-a petrecut in Piata Charles de Gaulle din Capitala. Fiica presedintelui, care se afla la volanul masinii salea a fost accidentata usor de un sofer neatent care nu a acordat prioritate.

“In urma investigatiilor nu s-au semnalat elemente patologice. Pacienta nu prezinta probleme de evolutie a sarcinii”, a declarat dr. Catalin Cârstoiu, managerul spitalului, cel care este şi naşul micutei Sofia Anais, fiica Elenei Basescu şi a lui Bogdan Ionescu.

In urma accidentului pe care l-a provocat, soferul, un barbat in varsta de 62 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vatamare din culpa, insa conform noului Cod Penal, protagonistii se pot impaca, iar dosarul se inchide. Pentru moment, barbatul a ramas fara carnetul de conducere.

By Mimo