lun. apr. 15th, 2024

Vedeta Antenei 1, Chef Florin Dumitrescu este criticat in cei mai duri termeni de catre un fost sef, Horia Constantinescu.

Acesta l-a atacat pe Florin Dumitrescu exact acolo unde il doare cel mai tare si anume in calitatea sa de bucatar. Horia Constantinescu sustine ca Chef Florin Dumitrescu, unul dintre juratii show-ului „Hell’s Kitchen” este sub mediocru ca bucatar.

“Mă uit la emisiunea «Hell’s Kitchen» de la Antena 1 şi mă întreb: asta este selecţie de bucătari? Făcută de cine? Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. – tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat”, a scris, pe Facebook, Horia Constantinescu.
Acesta este acţionar al clubului Bonton Palace.

Intr-un interviu din anul 2012, pentru vinul.ro, chef Florin Dumitrescu mărturisea că a lucrat numai 30 de zile la „Bonton” și că acea experiență nu a fost cea mai fericită din viața lui. „M-au muncit ca pe hoţii de cai. Aveam un flux de 600 de porţii pe zi. Mi-a apărut gastrita, m-am speriat şi am plecat”.

florin dumitrescu2

 

Sursa foto: Florin Dumitrescu Facebook

By Mimo