lun. mai 20th, 2024

Desi povestea in care este implicata Daniela Crudu legata de faptul ca iubitul ei de trei ani de azi a insleat-o, parea ca se sfarseste iata ca apar noi zvonuri legate de aceasta intamplare.

Se pare ca Daniela Crudu nu si-ar fi dorit despartirea de fotbalistul care a inselat-o cu o blonda din orasul sau natal, Valcea si mai degraba si-ar fi gasit resurse sa incerce o impacare cu el.

Totusi, fotbalistul a stat, a cantarit si a ajuns la concluzia ca intre el si Daniela nu mai poate fi vorba despre o impacare asa ca a ales sa ramana cu prospatura din viata sa, cu Alina, amanta din Valcea cu care are o relatie ascunsa de 6 luni.

Mai mult chiar, in presa a aparut o inregistrare in care apare Denisa Botcari care ii recunoaste barbatului cu care vorbeste la telefon ca relatia ei cu Nila a fost doar o intelegere intre ea si Daniela Crudu, facuta pentru promovare.

Nu se stie totusi daca intregistrarea cu pricina este una reala, dar Daniela Crudu tot prost a picat, mai ales ca a aparut pe la posturile de televiziune si s -a plans de comportamentul fotbalistului care nu a fost tocmai unul exemplar, ci unul presarat cu violete verbale din cauza geloziei lui si nu numai.

 

daniela crudu

By Mimo