Dum. mart. 3rd, 2024

Chirurgia estetica este o loterie, iar Anda Adam pare sa fi tras lozul castigator la ultima interventie chirurgicala pe care si-a facut-o, la Spitalul de Arsi. Numai ca sanii ei aproape perfecti au venit la pachet cu un mare dezavantaj.
Anda Adam emana senzualitate si sexualitate prin toti porii si, dincolo de atitudinea de femeie fatala, pe care a adoptat-o la inceputul carierei, se ajuta si de vestimentatie, pentru ca tacamul sa fie complet. Si, mereu atenta la imaginea ei, cantareata a investit cat a putut si a facut o sumedenie de sacrificii pentru a arata cat mai bine. Astfel, dincolo de faptul ca este obsedata de sport, fiind prezenta zilnic atat la sala de fitness, cat si la cea de dans, pentru repetirii, Anda a fost pioniera si in ceea ce priveste operatiile estetice.

Astfel, solista se numara primele vedete care au apelat la implanturile cu silicon pentru un bust mai voluminos, operatie de care nu a fost, insa, multumita. Asa se face ca, in luna decembrie 2012, blonda a facut o noua interventie chirurgicala de inlocuire a implanturilor, chiar la Spitalul de Arsi, din Capitala, acolo unde s-au facut multe operatii estetice, ilegal.

Mandra de bustul ei imens, Anda poarta haine mulate si decoltate aproape zilnic, din dorinta de a-si etala silicoanele, insa decolteul ei ascunde un mare secret. Se pare ca tot in urma primei operatii, pe care a facut-o in urma cu mai bine de zece ani, cantareata ar fi ramas fara sfarcuri, fapt pe care nu a reusit sa-l remedieze, pana acum. De fapt, sursele noastre sustin ca Anda s-ar fi obisnuit cu aceasta imagine si nu considera asta un handicap, chiar daca o pereche de sfarcuri intarite si proeminente reprezinta un plus de sex-appeal pentru fiecare femeie.

Pentru cei care au, inca, semne de intrebare, sa nu se gandeasca la faptul ca solista are vreun defect fizic major, problema fiind aceea ca sfarcurile ei saunt destul de mici, ca dimensiune, si ca nu obisnmuiesc sa se intareasca la factori externi precum frigul, spre exemplu. Lucru care se poate observa lesne din fotografii. Astfel, atunci cand Anda imbraca o bluza sau o rochie excesiv de mulata, imaginea este plata, la nivelul sfarcurilor, ca atunci cand solista s-ar proteja, de fapt, cu un sutien.

By Mimo