vin. iun. 21st, 2024

Dupa ce ca sufera cumplit din dragoste, dupa ce iubitul ei cu care era impreuna de 8 ani a insealt-o, Andreea Balan s-a trezit si cu o amenda de la sefii Antenei 1 pe motiv ca, i-a trimis sms-uri lui Maruta pe care aecsta le-a citit in emisiune.

Triunghiul amoros Andreea Balan – „amanta” Misty – Keo a fost dezbatut pe larg si in mai multe editii de principalele emisiuni tabloide din Romania. Desi toata lumea si-ar fi dorit sa obtina declaratii de la femeia dezamagita si inselata din aceasta poveste – Andreea Balan, cantareata n-a acordat decat un singur interviu.

Fiind sub contract cu Antena 1, blonda n-a avut de ales si a facut declaratiile pentru Simona Gherghe. Insa cateva zile mai tarziu, Andreea a fost o prezenta destul de activa si in emisiunea rivala, La Maruta. E drept, nu se afla in platou, insa, nemaputand suporta sa auda ce se discuta despre ea, cantareata a inceput sa-i trimita sms-uri lui Catalin pe care acesta le-a citit in direct, din dorinta de a prezenta opiniile tuturor partilor implicate.

By Mimo