Mon. Sep 25th, 2023

Mihaela Rădulescu desfiinţează “piţipoancele” în cea mai nouă carte a sa, „Cum iubesc bărbaţii“. Diva a lansat, zilele trecute, cea de-a patra carte, în care vorbeşte despre sex fără perdea, dar şi despre problemele celui mai vechi război din lume, cel între bărbaţi şi feme.

Mihaela Rădulescu a lăsat România pentru traiul de lux de la Monaco, dar nu stă degeaba! Inspirată din experienţele personale, dar şi din actualitatea modernă, diva a lansat o nouă carte, în care vorbeşte despre sex, relaţii şi…dragoste.

“Numărul femeilor care urlă „sex” prin vestimentatie, stil de dans sau fel de a vorbi îl excede zdrobitor pe cel al femeilor rafinate, senzuale si naturale, care stiu să trezească pasiuni reale în bărbati cu finete si cu care ajung să facă sex infinit mai rafinat si mai de calitate decât ar putea vreodată să facă surătele lor necizelate. Sigur, acum mai depinde si de bărbatul luat în discutie si la brat, căci pasiuni ciudate, devieri sexuale si pofte inexplicabile găsim si la purtătorii de opincă, dar si la cei cu papion. (…)
Una dintre cele mai grotesti imagini care mă bântuiau zilele trecute, la vederea unor creaturi feminine… de nedescris într-un mall din Bucuresti, era momentul de după sex. Exact acela în care privesti bărbatul (tu cu dragoste, el aproape dormind). Mă întrebam, vizualizând tenace: ce traiectorie au mesele de păr, cum si-a regăsite genele false tragic desprinse, cum si-a protejat unghiile cu desene, ce au pătit buzele botoxate si ce s-a întâmplat cu cerceii roată cu spite? (…) Cum să faci sex cu toate dependintele astea, cu toate accesoriile derutante? Sau îi pui vreun film si-i spui că revii din baie peste vreo două ceasuri, timp în care le dai pe toate jos, de nu te mai recunoaste la întoarcere, pulverizându-se si urma erectiei initiale? Dar cum te faci la loc precum ai venit, când peste tine trece un episod de amor (sau poate doar sex) în care se presupune că n-ai stat lipită ca o lampă cu picior, nemiscată si de efect, că ai dat si tu ceva atentie actiunii, participând extraordinar măcar la final”, scrie Mihaela Rădulescu în cartea ei.

By Mimo