Sun. Feb 5th, 2023

Baba sufera la frumusete nu este o simpla expresie din popor, pentru Bianca. Vedeta sufera ingrozior, la propriu, din cauza unor situatii sau accidente prin care a trecut in ultimele saptamani, iar programul nici nu-i permite sa mearga la medic.

Sa faci fata cu brio provocarilor profesionale nu este tocmai floare la ureche, iar Bianca resimte din plin asta, pe pielea ei. Ocupata pana peste cap cu filmarile pentru emisiunea “Vedete la apa”, unde este coprezentatoarea lui Pepe, Bianca e nevoita sa reziste cu stoicism, din cauza problemelor de sanatate care nu-i dau pace. Se stie ca, in afara de faptul ca trebuie sa-si menajeze piciorul operat, in urma cu aproximativ doua luni s-a pricopsit si cu o serie de afectiuni destul de serioase la coloana, fapt care i-a facut viata un calvar, in ultimele saptamani:

“Bianca isi petrece cam toata ziua la filmari. Pentru ca, pe timpul zilei, se fac repetitii, iar noaptea se filmeaza propriu-zis. Si ea e mereu pe tocuri si sta numai in picioare, fapt care nu-i face bine deloc. Poate sa poarte tocuri, cand merge la un eveniment, o ora, doua, dar nu sa se suprasolicite, cum face ea, si uite ca se resimte. Cum prinde un moment liber se asaza, se descalta, isi pune gheata. Are niste dureri ingrozitoare si la piciorul bolnav si la coloana, dar n-are ce face. Pe platouri, n-a comentat nimic, chiar daca sufera, pentru ca vrea sa fie o profesionista si nu vrea sa ofere nimanui ocazia de a-i reprosa ceva. Asa ca indura fara sa se vaite”, a povestit o sursa de pe platourile de filmare, pentru CANCAN.ro.

Dincolo de disconfortul produs de tocuri, Bianca n-a fost ocolita nici de accidentari, pentru ca tacamul suferintei sa fie unul complet. Astfel, intr-una dintre zilele in care s-a incumetat sa faca baie, in piscina, o fractiune de secunda de neatentie a fost de ajuns ca vedeta sa se loveasca fix in locul care o doare cel mai tare:

“In momentul in care a incercat sa urce scarile, s-a lovit. Fix in locul in care a facut operatia, in octombrie, si unde este foarte sensibila. Parca a fost ca un facut. A innebunit de durere, si-a pus imediat gheata, ca sa-i treaca, a rugat pe cineva sa mearga la farmacie si sa-i ia niste calmante”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

By Mimo