lun. mai 20th, 2024

Este vorba despre un film, deja cunoscut printre multe femei. Ceea ce este foarte interesant este faptul că toată povestea acestui film este realizată după un caz real.

O femeie excepţională care a reuşit să treacă peste boala ce se numeşte cance la sân, iar ce i-a dat curaj să depăşească şi să învingă această boală a fost rujul roşu.

Iată mai jos o întâlnire între cea care a inspirat povestea filmului şi actriţa care interpretează rolul ei.

Merită văzut acest film, măcar pentru a realiza prin ce trece o femeie care are cancer de sân şi ce o ajută şi ce o motivează să facă toate eforturile.

În film este vorba despre Geralyn, o femeie de aproape 30 de ani care lucrează în presă, este concentrată, mereu în alertă, mereu în admiraţie faţă de redactorul-şef, poreclită în secret „Zeiţa”. Este împăcată, căci acasă o aşteaptă un iubit chipeş, soţul ei, doctor.

Într-o dimineaţă, la duş, la un simplu control, ea îşi descoperă 3 noduli la unul din sâni. Examenele medicale dau verdictul necruţător: cancer. Şi, chiar dacă cere foarte multe opinii, tânăra femeie trebuie să accepte boala şi să înceapă lupta cu chimioterapia, după operaţia care a lăsat-o mutilată.

Încet, cu multă răbdare, voinţa şi dragostea celor din jur, tânăra de 27 de ani iese la lumină.

ruj roşu pentru zile negre, cance, sân

By Mimo