Dum. iul. 21st, 2024

Lungmetrajul „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”, este un film realizat în regia lui Adrian Sitaru şi îi are în rolurile principale pe Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab, Marian Râlea.

“Din dragoste cu cele mai bune intenţii” va fi prezentat astăzi în secţiunea Panorama a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj. Proiecţia va avea loc de la ora 20:30 la Cinema Florin Piersic.

“Din dragoste cu cele mai bune intenţii” spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viaţa lui Alex iese de pe făgaşul normal. La spital, Alex se găseşte prins într-un spectacol burlesc plin de personaje neaşteptate şi evenimente surprinzătoare. Încercând să gestioneze situaţia ţinând cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el îşi imaginează noi scenarii în care mama lui ar putea fi rănită. În timp ce aceasta pare să se simtă bine, Alex face o serie de greşeli şi totul din dragoste, cu cele mai bune intenţii.

By Mimo