Sun. Dec 3rd, 2023

Cel mai nou film al regizorului Cătălin Mitulescu este pe marile ecrane din România din 7 Octombrie.

Loverboy are un subiect frecvent întâlnit în societatea românească – reţele de prostituţie. În film este vorba despre un tânăr băiat care face parte dintr-o reţea de racolare a tinerilor pentru prostituţie. Metoda folosită de acesta este cea a îndrăgostirii, aşa cum o denumesc poliţiştii când se întâlnesc cu astfel de cazuri.

Tânărul loverboy cutreieră satele din România pe scuter, cucereşte fete tinere şi naive, iar apoi le plasează unei reţele de prostituţie din Constanţa. Toate îi meg ca pe roate lui George Piştereanu – personajul Loverboy din filmul lui Mitulescu. Asta până o întâlneşte pe Veli, personajul lui Ada Condeescu, de care se îndrăgosteşte cu adevărat.

Astăzi, la ora 20.00 în incinta cinematografului Cinema City din Iulius Mall, publicul din Timisoara va avea ocazia să vizioneze filmul alături de actorii George Pistereanu şi Ada Condeescu, regizorul Cătălin Mitulescu şi producătorul Daniel Mitulescu. La finalul proiecţiei, echipa Loverboy va da autografe şi va răspunde întrebărilor spectatorilor.

Filmul Loverboy a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes din acest an. La Festivalul de Film de la Sarajevo Ada Condeescu a primit premiul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul său, iar George Pistereanu a fost numit cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Pristina.

Aştept comentarile voastre despre cum a fost. Un week-end excelent!

By Mimo