Wed. May 31st, 2023

Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România și Patronatul Societăților Producătoare din Cinematografie și televiziune (UPFAR – PSPCT), Uniunea Cineaștilor din România, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC), au pregătit anul acesta o a șasea ediție a IPIFF – Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți – restrospectivă și eveniment.

Urmând a se desfășura într-o locație nouă – în București la Cinematograful Studio –, în apropierea Crăciunului, film românești, pentru cineaștii români, cât și pentru el însuși ca festival și eveniment cultural, în dorința de a se redefini și relocaliza printre evenimentele de acest gen din România.

IPIFF6, păstrând tradiția, va prezenta și premia pe cei mai de succes producători și cele mai bune producții de film din România care au avut premiera în 2011.

În același timp, pentru prima oară în ultimii 20 de ani, IPIFF6 va onora, va readuce în lumina reflectoarelor și va premia Seniorii filmului românesc.

IPIFF coincid în mod fericit, cu cei mai benefici 5 ani ai filmului romanesc din toate timpurile.

Prin moto-ul “PRODUCĂTORII INDEPENDENTI ONOREAZA SENIORII FIMULUI ROMÂNESC“ a 6-a ediție a IPIFF va fi totodată un omagiu adus ultimilor 20 de ani de activitate ai Uniunii Cineaștilor din România.

Așadar, UNIUNEA PRODUCĂTORILOR DE FILM ȘI AUDIOVIZUAL DIN ROMÂNIA, UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA, cu sprijinul CENTRULUI NAȚIONAL AL CINEMATOGRAFIEI vă invită la:

GALA DE DECERNARE A PREMIILOR IPIFF 2011, Ediția a-VI-a

SÂMBĂTĂ 17 DECEMBRIE 2011, ORA 17, LA CINEMA STUDIO.

By Mimo