lun. apr. 15th, 2024

Deși ziarele au scris că asistenta lui Capatos s-a împăcat cu atacantul Stelei și după ce aceasta a negat că așa s-ar fi întâmplat, iată că vine o nouă declarație care îi dă lumea peste cap Danielei Crudu. Șeful poliției din Vâlcea declară că Daniela Crudu a fost văzută, duminică, în compania stelistului Mihai Costea, scrie Libertatea.

Șeful Poliţiei Rutiere Vâlcea a confirmat că bruneta era în maşină cu Mihai Costea când a fost amendată. Pe drum, vedeta a fost şi amendată pentru o boacănă în trafic, variantă confirmată chiar de şeful Poliţiei. “Contravenienta Crudu Daniela era în maşină împreună cu Mihai Costea şi conducea un A5 când a fost oprită de un agent pe DN 7, pe podul de la Goleşti, intersecţia cu drumul spre Curtea de Argeş. Aceasta a fost amendată cu 70 de lei şi a primit şi două puncte penalizare pentru lipsa centurii de siguranţă şi a semnat procesul-verbal”, ne-a declarat comisarul- şef Florin Ioniţă, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea.

Cruduţa a susţinut că: “Vineri am fost la Oradea să fac o reclamă. Sâmbătă m-am întors acasă, am fost cu Emil Boc în avion. Am ajuns seara acasă, am dormit, duminică am chemat preotul ca să sfinţească apartamentul”, a povestit bruneta, luni seara, la Antena 1, încercând să arate că jurnaliştii Libertăţii ar fi spus un neadevăr când au scris că a fost văzută cu Mihai Costea, duminică, la meciul de handbal din Liga Campionilor dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Gyor. Din păcate, minciuna are picioare scurte şi şeful Poliţiei Rutiere Vâlcea a dat-o de gol.

Citește și:

cruduța neagă împăcarea cu costea

daniela crudu s-a văzut în secret cu mihai costea, la vâlcea

daniela crudu se întâlneşte pe ascuns cu costea!

altul a fost motivul despărțirii dintre mihai costea și cruduța: violența

povestea incredibilă a “cenuşăresei” crudu

capatos are o nouă asistentă: mădălina pamfile

Crudu s-a despărțit de Costea ca el să ajungă un mare fotbalist

By Mimo