lun. mai 20th, 2024

TVR-ista Marina Almășan, implicată în cel mai recent divorț din lumea mondenă, vine cu noi explicații legate de relația dintre ea și cântărețo-politicianul Victor Socaciu.

De curând, fata lui Victor Socaciu pe care o are cu o altă femeie și-a lansat o carte de poeyii, iar Marina Almășan nu a participat la acest eveniment, fapt care a generat o grămadă de opinii potrivit cărorfa realizatoarea TV nu o are la suflet pe tânăra scriitoare.

“Am aflat acum doi ani de ea, când am văzu-t-o prima dată în ziare. Ştiam că Victor a avut o aventură cu o femeie din Sibiu şi că are o fată din flori, pentru că el mi-a povestit. Însă, nu a ţinut legătura cu ea… Asta ca să aveţi imaginea corectă…Când s-a lansat cartea Alessiei, eram deja despărţiţi”, a spus Marina pentru Libertatea.

Multe bârfe au circulat însă şi pe seama relaţiei Marinei cu copiii ei, o fată pe care o cheamă tot Marina (22 de ani), din prima căsătorie, şi Victoraş (15 ani), din mariajul cu Victor Socaciu. “Eu vă întreb: cine are o relaţie foarte bună cu copiii în ziua de azi? Ei sunt altă generaţie”, a mai declarat Marina.

Citește și..
.

marina almăşanu, răsfăţată de amant în italia

oana maria cornu a povestit unde s-au cunoscut soțul ei și marina almăşan

By Mimo