lun. mai 20th, 2024

Am hotarat sa imi fac epilare definitiva pentru cat mai multe zone ale corpului meu. Ma gandisem acum cateva zile ca as alege un salon care sa ofere epilare inghinala barbati ca sa ma si amuz pentru ca barbatii sunt foarte speriati de tot ce inseamna epilare inghinala. In fine… Pana la urma am renuntat pentru ca m-am gandit ca nu mai suntem in vremurile cand se face epilare cu ceara asa ca poti sa iti faci epilare braziliana fara nicio problema.

Pana una alta am gasit un salon foarte cochet undeva pe langa Piata Romana si pe care o sa il folosesc cu mare incredere, fiind recomandat de catre O prietena de-a mea, salonul se numeste Eva Salon si am niste preturi foarte bune, mai ales ca folosesc aparatura de ultima generatie care este testata si nu exista niciun pericol pentru sanatate.

Imi place epilarea definitiva pentru ca te scuteste de durere, plus ca dupa ce ai terminat tratamentul nu mai pierzi nici tip la salon in fiecare luna. O sa fie doar din cand in cand, dar foarte rar cate o sedinte, doua, de intretinere.

Nu trebuie sa va faceti griji pentru epilare definitiva pret pentru ca nu este foarte mult, mai ales ca la EvaSoln prina sedinta este gratuita. Tot ei ofera epilare definitiva Cluj dar si Timisoara, Brasov si Contanta.

By Mimo