Sat. Mar 25th, 2023

Suporterii echipelor rivale din această seară în finala Europa League Athletic Bilbao şi Atletico Madrid au petrecut până dimineață în barurile din Capitala României, în special în zona Centrului Vechi.

Suporterii celor două echipe au fost așadar sufletul petrecerii de noata trecută din Centru Vechi al Capitalei și nu au uitat niciodată să strige că echipa pe care o susțin ei va fi cea câștigătoare în această seară.

Totuși, adevărata nebunie va avea loc în cursul zilei de astăzi când în Bucureşti vor sosi, cu zeci de chartere sau curse de linie, peste 20.000 de suporteri ai lui Bilbao şi tot atâţia ai Madridului.

Prinţul Felipe va înmâna trofeul Europa League
La finala de pe Arena Naţională va asista diseară şi Prinţul Felipe (44 de ani), fiul Regelui Juan Carlos al Spaniei. Acesta va ajunge la Bucureşti cu o cursă charter care va ateriza la ora 19.00 pe Aeroportul Băneasa, de unde va merge direct la stadion. La sfârşitul partidei, Prinţul Felipe va acorda echipei învingătoare trofeul Europa League, după care se va întoarce în Spania, scrie Libertatea.

3 ecrane-gigant vor transmite meciul;
80 de WC-uri ecologice vor fi disponibile;
18 dozatoare de bere vor funcţiona non-stop; 5.000 de litri de bere vor fi disponibili;
70 de agenţi BGS vor asigura ordinea;
60 de muncitori au lucrat în două schimburi, pentru a amenaja zona;
3 limbi vor fi folosite pentru mesajele din fanzone – româna, engleza şi spaniola;
30.000 de fani poate găzdui Piaţa Constituţiei.
Chiar vă bateţi joc?
Pentru reprezentanţii Primăriei Capitalei, finala Europa League a început deja. E 1-0 pentru suporterii lui Athletic Bilbao, din câte se pare favoriţi ai municipalităţii

De ce? Pentru că bascii vor putea vedea finala vieţii pe televizoarele-gigant din Piaţa Constituţiei, spre deosebire de rivalii lor din Piaţa George Enescu, care nu vor avea acest privilegiu. Cum s-a ajuns aici? În locul amenajat au fost amplasate o scenă şi două televizoare- gigant, însă programul evenimentului se încheie azi la ora 20.00, adică înainte de începerea meciului (21.30)! Reprezentanţii Primăriei Capitalei ne-au confirmat că meciul nu va putea fi urmărit pe cele două ecrane din Piaţa George Enescu. Doar în Piaţa Constituţiei, suporterii vor putea vedea finala la TV.

By Mimo