Sun. Dec 10th, 2023

Crainicul care a anunțat evenimentele pe Arena Națională la meciul de ieri seară – finala Europa League, a confundat și el Bucureștiul Cu Budapestachiar la începutul marelui eveniment.

Una dintre vedetele Antena1, Dan Negfru, s-a supărat foarte tare dinc auza acestui lucru, în special pe reprezentanții UEFA, și chiar l-a numit analfabet pe cel în cauză.

“Pe artiștii care au confundat Bucureștiul cu Budapesta îi înțeleg, poate și pentru că-i respect, dar nu înțeleg cum e posibil ca ditamai UEFA să angajeze un analfabet care să nu fie în stare să spună cîteva fraze corect. Announcerul nu e un mare artist, nu e Michael Jakson sau Lenny Kravitz, e un nene căruia UEFA i-o fi plătit avion, casă, masă și leafă ca să spună trei vorbe.

Cu minima decență, UEFA putea să aleagă, pe lângă announcerul care întreținea atmosfera la goluri și un respectabil crainic român, pe Cristian Topescu, spre pildă, care să-l învețe pe urlător și altceva decât gooooooollll.Sau măcar cineva să-i asculte analfabetului lecția înainte. E impardonabilă gafa unuia plătit de UEFA.

Primul care a încurcat geografia a fost Michael Jackson în ’90 când la Casa Poporului a scos primul Hello Budapest. Lenny Kravitz a încurcat România cu Ungaria, a făcut-o și Sandra, dar și James Hetfield de la Metallica. Pe ei parcă nu te poți supăra, dar nu înțeleg deloc cum își găsește angajații ditamai coroprația UEFA”, a scris Dan Negru pe blogul personal.

Reacția dură a lui Dan Negru a venit după ce, aseară, la finala Europa League, disputată între Atletico Madrid și Atletic Bilbao, scos 3-0, crainicul oficial trimis de UEFA a început noaptea de gală spunând: “Bună seara, Budapesta!”.

Circa 400 de suporteri spanioli au comis-o și ei. Aceștia și-au cumpărat biletele pentru mciul de aseară și și-au cumpărat și biletele de avion. Din păcate spre Budapesta.

By Mimo