Dum. mart. 3rd, 2024

Chiar dacă nimeni nu şi-ar fi închipuit, Oana Zăvoranu şi Pepe au avut primul dialog, în direct, la telefon, după mai bine de un an, scrie Cancan.

Oana Zăvoranu a vrut să îi ureze „Casă de piatră!” fostului soţ şi după foarte multă vreme, cei doi au avut un dialog civilizat.

Iată replicile celor doi foşti soţi!

Oana Zăvoranu: Pepe, casă de piatră, iubire!

Pepe: Iubire?! Cu cine vorbesc?

Oana Zăvoranu: E un defect profesional, vorbeşti cu Moş Crăciun. Ionuţ Nicolae Pascu, Oana Zăvoranu îţi transmite casă de piatră

Pepe: Le accept, atâta vreme cât îţi ceri scuze şi Ralucăi şi bebeluşului nostru.

Oana Zăvoranu: Eu am dreptul la opinie, ai grijă cum conduci!

Pepe: Nu a fost o plăcere, dacă îmi spunea cu Raluca, acceptam. Nu am avut cum să te invit, că, dacă invitam toate fetele, nu mai aveam loc la mese.

Oana Zăvoranu: Doar soţiile, Pepe! Câte ai avut?

Pepe: M-aş bucura să nu mai facă afirmaţii răutăcioase despre Raluca, ca să avem o relaţie normală, macar de ignore. Eu n-am avut nicio reacţie faţă de alţii, doar faţă de Tudy, nu faţă de alţii. Nu e un moment minunat. Accept urarea. M-aş bucura să fie adevărată, eu nu pot să am casă de piatră singur, ci doar cu familia mea. Pot să mă fac că plouă când e vorba de Oana, dar nu pot să construiesc o relaţie cu ea. Dacă mă lauzi pe mine şi îmi ataci soţia, nu e ok.

Oana Zăvoranu: Eu consider că am făcut primul pas, orgolioasă fiind. Am încercat să îţi explic de dragul anilor petrecuţi ca familie, că nu e bine să ne înjurăm.

Pepe: Felicitări! Eu şi tu, noi, nu mai existăm de un an. Dar sunt perfect de acord cu tine. Nu pot să am un ton liniştit, că nu am luat pastile.

Oana Zăvoranu: Nici eu.

Pepe: Dar nici nu am zis asta. Eu nu te-am atacat niciodată. nu ar mai fi fost niciodată o relaţie între noi, pentru că nu mă las călcat în picioare. Eu am acceptat demult ce se întâmplă şi sper că şi ea. Nu cred că ai încercat să ne desparţi. Este prim discuţie cât de cât civilizată, să rămână aşa.

Oana Zăvoranu: Tu nu poţi să îmi spui despre cine pot să vorbesc rău. De Andra nu am ce să spun, că nu mi-a făcut nimic, dar de fostul meu coleg de la TVR, Măruţă, da.

Pepe: Sper să îţi schimbi părerea despre ei, a spus prospătul mire, în încheiere, la Antena 1.

Citește și…
pepe a renunțat iar la burlăcie

pepe: nu vom avea lună de miere

oana zăvoranu: pepe nu îşi doreşte copilul

oana zăvoranu: aş poza din nou goală în post

pepe ripostează la declarațiile fostei soții despre el

pepe va avea un băieţel cu raluca pastramă

pepe ar putea deveni tată

zăvo trece prin momente dificile

By Mimo