Sun. Feb 5th, 2023

Cu discreţie şi eleganţă, sâmbătă s-a desfăşurat nunta Nicoletei Luciu (31 de ani) cu Zsolt Csergo (37 de ani). Mirii au trăit cele mai frumoase clipe din viaţa lor la Miercurea Ciuc, cu 200 de invitaţi şi, pe cât posibil, departe de ochii presei. Cei doi au decis să-şi oficializeze relaţia pe care o au de şapte ani şi, în acelaşi timp şi-au botezat şi tripleţii.

Nasi de cununie au fost Peter Imre şi soţia acestuia, Marina Meleşcanu. Singurul care a avut voie să înregistreze integral atât nunta cât şi pregătirile, a fost Cătălin Măruţă, prezentatorul “Happy Hour” de la Pro TV.

Ion Luciu, tatăl miresei, nu a fost invitat la Miercurea Ciuc. De mai bine de zece ani, artista a rupt legătura cu tatăl ei, deoarece bărbatul nu vrea să renunţe la băutură. Acesta a fost şi motivul pentru care ea a părăsit casa părintească. Auzind de eveniment, Ion Luciu a spus: “Le doresc să fie sănătoşi şi fericiti”.

În ediţia de azi, la Pro Tv, telespectatorii vor vedea imagini în exclusivitate de la nunta Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, dar şi de la botezul celor tripleţilor Kim, Karoly si Kevin.

Cătălin Măruţă a fost prezent la această dublă sărbătoare. În calitate de jurnalist, dar şi de prieten, el a aflat detalii de la Nicoleta şi Zsolt despre cum au pregătit nunta, de ce au ales Miercurea Ciuc, dar şi cum au petrecut după ceremonia religioasă. Măruţă a vorbit şi cu mamele mirilor, dar şi cu nuntaşii la petrecere.

By Mimo