lun. apr. 15th, 2024

In plin razboi financiar, cei doi fosti buni prieteni Sabin Ivanof si Stefan Banica Jr. au ajuns sa faca declaratii halucianante unul despre altul.

Printre aceste declaratii halucinante, care par incredibile, se numara si declaratia lui Sabin Ivanof conforma careia Andreea Marin, prietena su sotia sa, era maltratata de catre sotul ei, Banica Jr.

Prieteni de mai bine de 20 de ani, Sabin Ivanof si Banica Jr., au ajuns la cuţite din cauza unei afaceri, iar acum ies la suprafaţă şi detalii neştiute din viaţa intimă a solistului.

„Toată lumea, toţi prietenii noştri apropiaţi, care au fost măcar o dată cu Bănică în vacanţă, nu cum am fost noi de şapte ori, şi am făcut nu ştiu câte Revelioane şi Crăciunuri împreună, ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă (n.r. – Ştefan Bănică a vorbit vineri la „Acces direct”), probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este. El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă”, a spus Ivanof pentru Click.

Acesta susţine că bătăile încasate de Andreea Marin durează de la începutul căsniciei şi că artistul îşi ieşea din fire chiar şi când se aflau în vacanţe, în cupluri: el cu fosta „Zână”, iar Ivanof cu Simona Pătruleasa.

„Ultima noastră vacanţă împreună a fost prin 2010. Din 2011 nu am vrut să mai ies cu el, că era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. El voia mereu să meargă cu 2-3 cupluri în vacanţă şi când ajungea acolo se purta cu nevastă-sa execrabil, pleca singur, dacă noi eram la plajă el era la mall, dacă noi eram la mall, el era la sală, deci singur – singur, pur şi simplu”.

By Mimo