mar. mai 21st, 2024

Dupa ce prin ziare a aparut destul de frecvent informatia ca Roxana Ionescu si iubitul sau s-ar fi despartit, iata ca Roxana Ioescu vine acum si arunca bomba.

Se pare ca cei doi nu numai ca nu s-au despartit, dar au decis sa se si casatoreasca, iar acest lucru se va intampla chiar in aceasta vara.

Se pare ca decizia pe care au luat-o cei doi aduce multa fericire in sufletul mamei logodnicului Roxanei care nu pierde nicio ocazie sa o laude pe frumoasa blonda, care a aparut destul de des in pictoriale pentru adulti.

Viitoarea soacra abia asteapta sa participe la nunta si este extrem de multumita de Roxana datorita faptului ca aceatsa ii insufla baiatului ei o stare permanenta de pozitivism.

Cei doi sunt impreuna de mai bine de un an. Roxana Ioescu a mai fost casatorita si are un copil. Din pacate, relatia anterioara s-a terminat destul de urat, atunci cand Mama Natura a aflat ca este inselata de catre sot, cu sora nasei lor de cununie. De atunci, Roxana nu a mai fost implicata in nicio relatie serioasa pana la actualul iubit.

roxana-ionescu-se-mentine-in-forma-cu...-fructe-de-mare

By Mimo