sâm. apr. 13th, 2024

Povestea de dragoste dintre Keo şi Misty pare să continue nestingherită, chiar şi după scandalul uriaş din presă. Blonda care l-a despărţit pe solist de Andreea Bălan, după opt ani de iubire, nu se lasă. Cei doi au fost, sâmbătă, în Corbeanca, în căutarea unei case unde să se mute împreună.

După doi ani în care s-a chinuit să construiască o vilă impresionantă de 250.000 de euro cu Andreea Bălan (29 de ani), Cosmin Musteţea, alias Keo (35 de ani), vrea să-şi refacă viaţa alături de amantă. Acum două luni, povestea de amor interzis dintre artist şi cântăreaţa Misty (27 de ani) a făcut deliciul publicului, dar i-a frânt inima Andreei.

Solista a înfruntat demnă situaţia şi, după opt ani de concubinaj, a rupt relaţia cu cel care i-a fost şi iubit, şi compozitor. În loc să plângă de dorul ei sau să încerce să o recucerească, Keo şi-a văzut liniştit de viaţă. Acum poate cu adevărat să-şi refacă viaţa şi se pare că asta şi are de gând… Sâmbătă, solistul şi părinţii lui, dar şi Misty, care acum e iubita oficială, au fost surprinşi în Corbeanca.

„Acolo locuieşte un văr de-al lui şi au fost la un grătar, împreună cu familiile lor. Keo a vrut să se relaxeze alături de cei dragi, pentru că azi (ieri, n.r.) are concert în turneul Evo Mix”, a spus, pentru Click!, o sursă din apropierea solistului.

Keo şi Alexandra Pavel, alias Misty, au profitat de plimbarea prin Paradisul Verde de lângă Bucureşti şi au discutat despre posibiliteatea de a-şi achiziţiona un cuibuşor doar al lor. După despărţirea de Andreea Bălan, Keo a rămas cu jumătate din duplexul din Băneasa, dar mai are şi alte proprietăţi: un apartament în Aviatorilor şi o garsornieră în Dorobanţi. Totuşi, el şi Misty vor acum o casă a lor.

„Au fost foarte atenţi la imobilele ridicate în acea zonă. Sunt interesaţi de o posibilă achiziţie, la cheie. Zona li se pare foarte frumoasă. Le-ar plăcea şi lor să se mute acolo cât mai repede”, a mai spus, pentru Click!, sursa din apropierea lui Keo.

În ceea ce priveşte partea lui din duplexul construit cu Andreea Bălan, Keo nu are cum să renunţe la ea. Vila a fost construită pe terenul deţinut de părinţii artistului. În plus, Keo merge frecvent acolo, unde şi-a construit şi un studio de înregistrări în care lucrează.

By Mimo