sâm. mart. 2nd, 2024

Eugeniu Cristea este grav bolnav, iar viata sa atarna de un fir de ata. Desi are doi copii, barbatul se descurca de unul singur, intrucat ambii l-au dat uitarii. Tocmai de aceea, Eugeniu Cristea le-a pregatit razbunarea, o lovitura de gratie!

Gabriela Cristea a plecat din casa parinteasca imediat dupa majorat, iar de atunci nici a mai dat pe la parinti. Acum, tatal sau este grav bolnav, viata sa fiind in pericol in fiecare moment al zilei, caci trebuie operat pe cord dar nu are banii necesari. Si, in aceasta situatie, Gabriela nici nu vrea sa auda de el.

Nici fratele sau, Emil, nu a mai dat pe la casa parinteasca din 2011, uitand total de cel care l-a crescut. Astfel, Eugeniu Cristea isi duce singur batranetea si se descurca asa cum poate, cu ajutorul vecinilor. “Este tare suparat si amarat. Nu intelege ce le-a facut copiilor de nu mai vor sa auda de el. E greu, abia se descurca. Nu are cine sa-I faca si lui o piata, sa-i cumpere medicamente, caci el abia mai poate merge. Este hotarat sa-i dezmosteneasca. Oricum, casa, daca nu reuseste sa o vanda, o va dona. Dar acum are alt gand: le va interzice amandurora sa-i mai foloseasca numele de familie. Pentru ca nu i se pare normal ca ei sa se comporte asa, cu el, acum, la batranete”, a declarat, pentru CANCAN.ro, un prieten apropiat al barbatului. Interesant este ca exista o procedura judiciara, in acest sens, iar demersul chiar nu pare deloc complicat intr-o astfel de situatie. Astfel ca e posibil ca Gabriela Cristea sa ramana fara numele de familie cat ar bate din palme.

Eugeniu Cristea are doua infarcturi la activ, iar un al treilea i-ar putea fi fatal. Barbatul are nevoie urgent de o operatie pe inima, pentr a-i fi montate doua stenturi. Din nefericire, insa, Eugeniu Cristea nu are banii necesari pentru o asemenea interventie, care l-ar costa aproape 8.000 de euro. Are o pensie de 1.200 de lei iar peste jumatate din bani se duc pe medicamente.

By Mimo