joi. iun. 20th, 2024

E cunoscuta in showbiz de mai bine de sase-sapte ani, si-a expus sufletul si viata personala pe tava, dar nimeni n-a reusit sa-i afle cel mai ascuns secret: DJ Harra ascunde o adevarata drama, fiind abandonata la nastere, de cea care i-a dat viata.
Dana Neacsu, alias Dj Harra, pare sa aiba viata perfecta: o cariera in plina expansiune, atat in tara cat si in strainatate, o familie superba si un iubit dedicat. Lucrurile nu sunt, insa, chiar roz precum par, intrucat DJ-ita a avut un destin crunt, fiind abandonata imediat dupa nastere.

“Dana a fost parasita de mama ei, in ziua nasterii. Efectiv a fugit din spital si nimeni nu a reusit sa o gaseasca. Ea a fost crescuta de asistentele de la Spitalul Judetean Craiova, timp de trei luni. O verisoara a celei care a devenit, ulterior, mama sa adoptiva, lucra acolo si i-a sugerat acesteia sa o adopte. Ea si sotul sau isi doreau cu ardoare un copil, dar aceasta nu reusea sa ramana insarcinata. Asa ca verisoara respectiva i-a propus sa vina la spital sa o vada pe Dana. A fost dragoste la prima vedere, s-au atasat imediat de ea si au decis sa o adopte”, a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, un apropiat la familiei vedetei.

By Mimo