Tue. Jun 6th, 2023

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană formează o familie, aparent, agitată, cu multe certuri, discuţii şi divergenţe. În realitate, însă, în intimitatea casei lor, apele sunt liniştite. Au grijă de copiii lor, împreună şi separat, dorm în acelaşi pat, dar nu mai au relaţii intime.

Telenovela Bahmu-Prigoană continuă! Cei doi se ceartă în presă, dar acasă sunt în relaţii bune şi încearcă, pe cât posibil, să menţină atmosfera de familie pentru ca cei doi copii să nu simtă tensiunile dintre ei. Şi, de cele mai multe ori, le iese. Numai că, problemele dintre ei nu pot să dispară peste noapte şi motivul, pentru care Bahmu s-ar fi întors acasă, este greu de digerat de afacerist. „Adriana nu s-a întors acasă pentru copii. S-a întors să umfle bani şi acţiuni şi nu i-a păpat, că nu avea cum. Acum ceva vreme, am întrebat-o punctual de ce s-a întors la mine. Şi mi-a răspuns clar că vrea banii mei şi acţiunile, dar nu le-a păpat. Eu nu pun botul”, a declarat Silviu Prigoană pentru spynews.ro.

Adriana, însă, are o altă versiune, aşa cum era de aşteptat. Ba, mai mult decât atât, a fost deranjată de spusele soţului ei şi promite că se va gândi serios la ce ar trebui să facă de acum în colo cu viaţa ei şi a copiilor. “Dacă am fi avut această discuţie, indiferent când ar fi fost ea, gândiţi-vă că nici un bărbat cu capul pe umeri nu ar sta ca soţia să-l mănânce de bani, sau să-l jecmănească. Mă îndurerează foarte tare afirmaţiile soţului meu. Ce femeie stă cu un bărbat care spune azi că soţia este o tolerată şi mâine spune că sunt regina vieţii lui. Eu m-am împăcat cu el pentru că am vrut şi mamă şi tată pentru copiii mei. Nu m-am jucat niciodată de-a căsătoria, aşa cum a făcut soţul meu”, a declarat Bahmu.

Deşi dorm în acelaşi pat, indiferent cât de tensionate sunt situaţiile dintre ei, Bahmu şi Prigoană nu mai au relaţii intime de multă vreme, aşa cum susţine chiar el. „ Ea vine acasă ca la hotel. Vine să ia masa cu mine şi copiii, să se schimbe şi să doarmă. Dormim în acelaşi dormitor, acelaşi pat, dar nu ne mai atingem, pentru că nu vrea să ne atingem. Fetiţa asta nu mai are sentimente pentru mine şi eu am înţeles, aşa că nu o deranjez. Ne întâlnim întâmplător în casă şi, cu cât mai rar, cu atât mai bine”, a povestit Silviu Prigoană.

By Mimo