joi. mai 30th, 2024

Desi nu au trecut nici trei luni de cand Costin Marculescu si Ella s-au casatorit civil, iata ca totul se destrama incredibil de repede.

Inca sotia lui Marculescu ii aduce grave acuzatii acestuia si sustine despre el ca este un parazit, un betivan, care nu are niciun ban in buzunar. Mai mult, aceasta sustine ca niciodata nu s-a simtit atrasa de el, ca nu l-a iubit niciodata si ca s-a casatorit din mila la insistentele unei prietene careia ii era frica sa nu cumva ca Marculescu sa faca o prostie si sa se sinucida din cauza ei.

Totodata, Ella sustine ca nu a facut niciodata dragoste cu Marculescu si poate fi supusa oricarui test, inclusiv detectorului de minciuni, pentru a dovedi ca spune adevarul.

„Nu am făcut sex cu Costin. E un idiot, l-am luat din milă”, spune Ella.

„El are nevoie de consiliere psihologică, are probleme psihice. Ar trebui să meargă la muncă, nu are un leu în buzunar şi e un beţivan. Pe data de 28 să se prezinte la divorţ. Dacă nu, mergem în instanţă. Eu m-am măritat cu el pentru că mi s-a spus că se va sinucide şi mi-a fost milă de el. Am crezut că voi face om din el. El nu vrea să muncească, iar eu nu pot să îl întreţin. Eu m-am măritat, nu m-am însurat. Eu nu l-am iubit niciodată şi nu m-a atras niciodată. Nu e genul meu. Nici dragoste nu am făcut niciodată”, a spus tânăra, scoasă din sărite.

 

costin marculescu

By Mimo