vin. iun. 14th, 2024

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Marin si-a suparat foarte tare fanii pentru ca a postat pe Facebook cateva bunatati cam scumpe pentru buzunarul oricarui roman.

Fosta Andreea Marin Banica a scris: „Preţuieşte viaţa! Dulciurile fără zahăr ale zilei: minitarte delicioase (migdale, unt de cocos, unt de cacao, avocado, curmale, caju, capşuni, lămâie, miere) şi fursecuri crunch (fulgi de ovăz, fructe uscate, migdale, miere, unt de cacao, unt de cocos, vanilie)”.

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara si astfel, zana a primit cateva comentarii mai acide. „Dragă Andreea, hai să nu exageram, preţurile sunt extrem de mari pentru o persoană care câstiga 600 lei lunar” „Câţi ne permitem?!..”Să ne ierte Dumnezeu Andreea Marin la banii tai te cred si eu, daca i-as avea probabil că aş preţui viaţa, trebuie să ai cu ce să o preţuieşti” sau „Este scumpă această formă de alimentatie. Şi trebuie mult timp să prepari o masa bio”.

Se pare ca de cand Andreea Marin si turcul formeaza un cuplu aceasta este mult mai atenta la ce mananca si are grija sa fie mereu sanatoasa.

By Mimo